Kulturministeren struper støtten til Islamsk Råd (og andre saker du bør få med deg i dag)

208 dager etter valget er nederlandske politikere ferdig med regjeringsforhandlingene. Frankrike gjør det klart at landet ikke vil støtte en katalansk frigjøringserklæring (selv om katalanerne har bred støtte rett over grensa). Og Nobel-prisen i økonomi (ja, vi vet at den egentlig ikke heter det) går til Richard H. Thaler, professor i adferdsøkonomi. Ellers: UBER OG UT – FOR NÅ: Uber i Oslo legger ned UberPop, app-tjenesten som kopler bilsjåfører til passasjerer og har vært anklaget for å være i strid med persontransportloven og ordningen med drosjeløyve. Eller «setter den på pause inntil videre», som selskapets norgessjef Carl Edvard Endresen sier til NTB: Føyer Norge seg for ESAs krav om å fjerne taket på antall løyver vil tjenesten gjenoppstå.  Uber bestrider millionboten de fikk i september for å bryte loven, men har hatt merkbart...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.