Kristne på venstresiden: Lite som gjør KrF interessant

— Jeg synes det er interessant og kanskje litt eksotisk å ha et kristent parti på Stortinget. Andreas Torgrimsen Eggesvik (23) er kristen og engasjert i studentmenigheten i Trondheim. Han er nestleder i Norges kristelige studentforbund, en partiuavhengig, progressiv organisasjon som tidlig frontet kvinnelige prester, og startet fanen «Kirken på Pride». KrF ligger på tre prosent på målingene, og skal flagge retningsvalg i høst. Eggesvik er spent på hvilken retning KrF velger. Partiets leder Knut Arild Hareide har i sin bok «Det som betyr noe» gitt tydelige hint om at han mener partiet bør søke regjeringsmakt og samarbeid på venstresiden, og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.