Kriminelle nettverk skor seg på falske koronapass i Frankrike

FALSKE KORONAPASS EN MASSE: Fransk politi har oppdaget 182 000 falske utgaver av koronapass siden passene ble introdusert i landet i juli. Avsløringene er resultatet av 400 pågående etterforskninger av kriminelle nettverk og individer som står bak. I forrige uke ba innenriksminister Gérald Darmanin om at etterforskningen ble intensivert i lys av den nye omikron-situasjonen. Mandag tvitret Darmanin at «å bruke, gå til anskaffelse av eller selge falske helsepass, særlig via sosiale nettverk, er straffbart med inntil fem års fengsel og en bot på 75 000 euro». Innenriksministeren har tidligere omtalt de falske passene som «dødspass». Det franske koronapasset skal […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.