KrFs «abortseier» vil ikke hindre abort av friske tvillingfostre

MONTASJE
KrF løfter fram nei til selvbestemt tvillingabort som en seier i regjeringsplattformen med Høyre, Frp og Venstre. Partiet mener at «tvillinger hører sammen». I dag er praksis i Norge at kvinner kan velge å abortere bort ett eller flere tvillingfoster og bare bære fram det ene, uavhengig om foster(ene) som aborteres er friske eller syke. I sin tale til KrFs ekstraordinære landsmøte i oktober sa KrF-nestleder Kjell Ingolf Ropstad at hans ønske er å få «slutt på tvillingabort». I partilederdebatten torsdag kveld uttalte partilederne fra samtlige partier seg om tvillingabort på en måte som gir inntrykk av at fosterreduksjon på friske […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.