Kreml-topp hopper av i protest mot krigen

Siste om krigen i Ukraina: En høytstående russisk tjenestemann, Vladimir Putins klimautsending Anatolij Tsjubajs, har forlatt sitt embete og blitt den høyest-stående russiske embetsmannen som slutter i protest mot krigen i Ukraina. Ifølge Reuters har Chubais forlatt landet «uten noen intensjon om å returnere».Joe Biden er på vei til Brüssel for møter med statsledere i Nato-land samt andre land i G7-landene. Det er ventet at den amerikanske presidenten vil legge press på USAs allierte for å innføre mer aggressive sanksjoner mot Russland, skriver New York Times. Biden vil også besøke Polen i løpet av oppholdet i Europa.Putin har kunngjort at […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.