Ukraina «kan gi Russland innrømmelser», men ikke på Nato-medlemsskap

SISTE NYTT OM UKRAINA:  Den tyske rikskansleren Olaf Scholz har ankommet Kyiv for samtaler med den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj. Tyske myndigheter vil fortsatt ikke støtte ukrainerne med våpen, men vurderer å sende annet militært materiell og har forsterket sin militære tilstedeværelse i Litauen.Kreml sier det bilaterale forholdet til USA nå er «på et veldig lavt punkt, faktisk ligger det på gulvet». Samtidig understreker en talsmann for Putin det positive i at det foregår samtaler i flere kanaler, inkludert mellom statslederne (Joe Biden hadde et telefonmøte med Vladimir Putin så seint som lørdag).Den ukrainske ambassadøren i Storbritannia sier til BBC […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.