Koronakommisjonen: Sårbare barn ble ikke skjermet godt nok

«IKKE TILSTREKKELIG FORBEREDT»: Solberg-regjeringen får både ris og ros i Koronakommisjonens 400-sider lange rapport om myndighetens håndtering av pandemien. Kommisjonen mener blant annet at lærere og dem som jobber med barn burde fått vaksinen tidligere, at det var for få intensivsykepleiere og at sårbare barn ikke ble skjermet godt nok. Ifølge et notat kunne rundt 300 sykehusinnleggelser vært unngått dersom myndighetene hadde prioritert vaksinefordelingen etter lokal risiko. «Regjeringen drev detaljstyring og var involvert i den løpende krisehåndteringen, også i perioder der den etter vårt syn hadde bedre tid», skriver kommisjonen. Les hele rapporten her.TYSKE TANKS TIL UKRAINA: I et brudd […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.