Korona-tiltak kan trappes ned over kort tid

GRADVIS NEDTRAPPING: «De fleste tiltakene mot epidemien kan nå trappes gradvis ned over kort tid uten at det i et lengre perspektiv gir betydelig økt sykdomsbyrde», skriver FHI i sin ferske risikoanalyse. Selv om vinterbølgen kan smitte tre–fire millioner nordmenn, ramser FHI opp flere forhold som gjør at de mener det er grunn til å endre håndteringen av pandemien: Tiltakene vi har nå «koster mye, innskrenker friheten og er på noen måter og for noen grupper sannsynligvis verre enn epidemien ville vært». Bremsing av epidemien forskyver problemet i tid, men i lengden vil det være vanskelig å unngå å bli smittet. Risikoen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.