Konservative samles i Ungarn til motstand mot «woke-revolusjonen»

ANTI-WOKE-BRIGADEN MØTES I UNGARN: En utgave av den amerikanske konservative politiske konferansen CPAC finner for første gang sted i Europa. Nærmere bestemt i Budapest, der de amerikanske høyrepolitikerne kan gnisse skuldre med Viktor Orbán, oppleve hans autokratiske «illiberale demokrati» på nært hold og hylle motstanden mot «woke-revolusjonen», som det står på konferansens nettsider. Ungarn er «de konservative, kristne verdienes bastion i Europa», skrøt den ungarske presidenten i sin åpningstale, ifølge ABC News. Landet er som kjent i ferd med å straffes av EU for svekkelser av rettsstaten, og menneskerettighetsaktivister har for lengst slått alarm om regimets kampanje mot homofiles rettigheter.  […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.