Knivstikker i Numedal hadde besøksforbud

HADDE BESØKSFORBUD: Den syriske mannen som i dag tidlig skal ha knivstukket sin egen kone på det lille tettstedet Nore i Numedal, ble i desember i fjor ilagt et besøksforbud mot henne som fortsatt gjelder. Kvinnen er hardt skadet, opplyser politiet. Ifølge Laagendalsposten ble mannen, som er i 40-åra, i fjor etterforsket for vold i nære relasjoner. I dag ble han overmannet av en bussjåfør og andre privatpersoner og anholdt av mannskap fra det lokale brannvesenet før politiet ankom, rundt en time etter at den såkalte PLIVO-alarmen (pågående, livstruende vold) gikk. Ytterligere to personer er skadet i hendelsen.OFRER NATUREN FOR […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.