Kan de felle Trump med riksrett NÅ da? Svar på 5 viktige spørsmål etter kongressvalget

Kortversjonen av kongressvalget tirsdag er at Trump og partiet hans vil få gjennomført enda mindre de neste to årene, og at Det hvite hus trolig vil ligge i konstant skyttergravskrig med Representantenes hus om pikante granskninger og juridiske stevninger. Litt utdypning: Hvem vant egentlig mellomvalget? Hvis du spør president Trump, var tirsdagen en heidundrende suksess for Republikanerne: https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1060022696703070208 Det er selvfølgelig tullball. Etter åtte års republikansk hegemoni er nå maktbalansen endret i Demokratenes favør, og Republikanerne klarte ikke å hindre det tross at USA er inne i den sterkeste økonomiske utviklingen på flere tiår. At Trump fortsatt er blant de […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.