Kaller Siv Jensen «landssviker» etter at hun ba folk slutte å kalle Erna Solberg «landssviker»

Norges tilslutning til FNs migrasjonsavtale har satt sinnene i kok på den radikale høyresiden i norsk politikk. På Facebook har det gått spesielt hett for seg. Beskyldninger om «landssvik» og «landsforræderi» mot norske politikere har haglet i ulike innvandringskritiske grupper, der flere benytter borgerkrigslignende retorikk for å uttrykke sin harme over Solberg-regjeringen og FN-avtalen. Søndag denne uken tok Frp-leder og finansminister Siv Jensen et oppgjør mot netthets i et innlegg på sin egen Facebook-side, der hun gikk hardt ut mot landssviker-stemplingen av Erna Solberg spesielt (Jensen ville mandag ikke gi utdypende kommentarer om innlegget). Da hadde tilsvarende retorikk florert på […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.