«Jeg orker ikke mer maktkamp»: Dette er de hardeste partistridene før valget

«Novemberprosessene», «lukkede sekter» og ideologisk tvekamp. Partienes sedvanlige nominasjon av politikere til listene for høstens stortingsvalg har båret preg av en usedvanlig stor utskiftning av etablerte stortingspolitikere på tvers av partier. Flere profilerte politikere har blitt dyttet av taburetten sin i årets nominasjonskamper. Filter Nyheter har slått på tråden, om ikke for å «rippe opp» i stridighetene, så for å bli litt klokere på hva som har foregått. Ser bruduljene annerledes ut i bakspeilet, enn de gjorde da det stod på som verst? – Jeg orker ikke mer maktkamp. Jeg har hatt kjærlighetssorg og alle faser av sorg etter, sier […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.