IS-boss snakker og DNB oppdager at folk bryr seg om urfolk

Rettssaken mot Ubaydullah Hussain startet i Oslo tingrett i dag, Kåre Willoch vil ha ny granskning av Kielland-ulykken, Moskva har stengt kontorene til Amnesty International, og Roy Steffensen (Frp) gir Sylvi Listhaug æren for at en Profetens Ummah-talsmann er pågrepet og uttransportert til Sverige. Ellers:   Desperat IS-topp Den øverste lederen i IS, Abu Bakr al-Baghdadi, kom seint i går kveld med sin første uttalelse etter at irakiske, kurdiske og amerikanske styrker startet offensiven mot terrororganisasjonens hovedsete Mosul. I lydopptaket framstiller angrepet som noe som er satt i verk av jøder, «korsfarere» og sjiamuslimer, og oppfordrer blant annet til selvmordsangrep […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.