Intern slakt av Ap-valgkampen: De 5 verste anklagene fra rapporten

Arkivfoto: Ap
Samtidig som det ekstraordinære sentralstyremøte i Ap om Giske-saken pågikk tirsdag, publiserte VG det som hittil har vært en strengt fortrolig rapport om arbeidsforholdene for de politiske rådgiverne fra Stortinget under valgkampen, der Giske var en av de viktigste lederne. Allerede i oktober ble det kjent at rapporten – overlevert partiledelsen av Ingunn Yssen (som klubbleder for de ansatte på Stortinget) – rommet kraftige angrep om «fryktbasert» og ineffektiv ledelse, men nå er altså hele dokumentet lekket. Noen oppsiktsvekkende utdrag: 1) Kvinnelige ansatte forskjellsbehandlet «I tillegg har mye arbeid uten mål og mening, manglende respekt og fryktbasert ledelse i større […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.