Vanskelig å forstå Einar Aas-smellen? 5 spørsmål og svar

Times Square - NASDAQ
Einar Aas, en norsk kraftspekulant av gigantformat, gikk økonomisk dukken onsdag. Hvorfor? På grunn av styrtregnet på Østlandet mandag. Hæ? Her er 5 helt grunnleggende spørsmål og svar for deg som er like grønne på kraftmarkedet som oss (vi har derfor fått hjelp av Stein-Erik Fleten, professor i industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU). 1) Hvem i all verden er Einar Aas? Han er landets mest «sjenerte» milliardær - frem til nå, da. Det er derfor alle mediene bruker et kornete svart-hvitt-bilde fra mange år tilbake. Aas er 47 år og bor i en svær rød villa på Grimstad. Han […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.