Hvor langt er Trump villig til å gå? Nye avsløringer gir hint

UNDERSPILT FARE: Sammen med nye avsløringer om Donald J. Trumps forsøk på å tviholde på presidentembetet etter valgnederlaget i 2020, minner flere av hans bemerkninger i det siste om hvor langt den tidligere presidenten egentlig er villig til å gå, skriver Shane Goldmacher i New York Times i en nyhetsanalyse i dag. «Jeg tror den amerikanske offentligheten dramatisk underspiller hvor alvorlig og farlig dette er», siterer han en historieprofessor på.Søndag erkjente Trump under et folkemøte at presset mot visepresident Mike Pence i forkant av formalia-seansen i Kongressen 6. januar i fjor, som endte med stormingen av bygningen, dreide seg mer […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.