– Hviterussland er okkupert, og ikke Putins allierte

Vår faste spaltist om konspirasjonsteorier, John Færseth, er også ekspert på Ukraina. I en periode tar han derfor et steg til et steg til siden fra hovedtemaet for nyhetsbrevet for å bringe analyser om konflikten. Ukrainske myndigheter advarer nå om et angrep fra Hviterussland. Hviterussland har vært et viktig oppmarsjområde for russiske invasjonsstyrker, men har foreløpig ikke ikke blitt med på selve invasjonen. Mange hviterussere frykter nå å bli utkalt og sendt til Ukraina.Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sa i går ettermiddag at det var stor fare for et nytt, stort angrep i Volyn-regionen vest i Ukraina. Foreløpig dreier det seg om […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.