Hunter Biden unngår tiltale i våpensak

HUNTER BIDEN SIER SEG skyldig i to skatteforseelser og takker ja til en avtale med påtalemyndigheten for å unngå tiltale for å ha løyet om narkobruk i forbindelse med et innkjøp av et skytevåpen i 2018; en alvorlig forbrytelse som potensielt kunne gitt ham fengselsstraff. Ifølge Bidens advokat innebærer avtalen at den fem år lange politietterforskningen av sønnen til USAs president avsluttes.  

Avtalen fyrer selvsagt også opp republikanernes kritikk av Biden-administrasjonen og statsadvokat Merrick Garland, særlig i lys av Justisdepartementets tiltale mot Donald Trump i dokumentsaken. Republikanerne fortsetter dessuten å granske Hunter Bidens forretningsforhold og penger fra utlandet. CNN/AP News/The New York Times

JOE BIDEN OMTALTE Xi Jinping som diktator og hevdet på et valgkampanjeevent i California at Kinas president skjemmet seg ut av spionballonghendelsen tidligere i år. Det er bare et døgn siden utenriksminister Anthony Blinken møtte Xi i Beijing for å redusere spenningen mellom de rivaliserende stormaktene. Reuters/AFP

EN FØDERAL DOMSTOL i Arkansas har slått fast at den amerikanske delstatens forbud mot å gi medisinsk behandling til barn og tenåringer som ønsker å endre kjønnsidentitet, er ulovlig. 

Bli abonnent for å lese videre

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.