Hundrevis kan være begravet i ruinene etter at bombe traff tilfluktssted for sivile i Mariupol

I MARIUPOL ER EN TEATERBYGNING der hundrevis hadde søkt tilflukt, truffet av en bombe. Bilder viser at den største delen av bygningen har kollapset. Ukrainas forsvarsdepartement melder at et stort antall mennesker er begravet i ruinene, og at pågående angrep gjør det vanskelig å komme dem til unnsetning: «Ved et målbevisst bombeangrep på en stor forsamlig sivile har Russland begått nok en krigsforbrytelse». Satellittbilder av området viser at ordet deti – «barn» på russisk – før angrepet var skrevet med store bokstaver på bakken flere steder rundt bygningen. Menneskerettighetsorganisasjoner sier 500-700 mennesker befant seg i teateret; ordføreren Mariupol mener det […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.