Høytstående russere implisert i menneskerettighetsbrudd, sier USA

RUSSLAND HAR DREPT, kidnappet og torturert mennesker så systematisk i de nå frigjorte områdene i Kherson-regionen, at det impliserer at høytstående tjenestemenn er implisert i alvorlige menneskerettighetsbrudd, hevder USA. Verdens helseorganisasjon sier den kommende vinteren blir en kamp om liv og død for millioner av ukrainere på grunn av de siste ukenes harde angrep på strømnettet i landet. Ukrainske myndigheter starter evakueringen av sivile fra Kherson by og Mykolaiv. Herald Sun (AFP)/France24 (AFP)/The Guardian

TYRKIAS FORSVARSMINISTER  sier rundt 184 kurdiske militante er drept i offensiven i Nord-Syria og Nord-Irak. Den russiske spesialutsendingen til Syria ber Tyrkia utvise tilbakeholdenhet i offensiven mot syrisk-kurdiske militser i landet. DN (NTB)

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.