Holdt Iran-reisen hemmelig: Sandbergs eget departement trodde han var i Tyrkia

Det har skapt oppsikt internt i regjeringsapparatet at fiskeriminister Per Sandberg i forrige uke dukket opp på feriebilder fra Iran på Instagram, sammen med norsk-iranske Bahareh Letnes (28),  uten at det var kjent internt at han skulle til den politisk betente, islamske republikken. Les også: Per Sandberg om forholdet til norsk-iransk kvinne (28) Etter det Filter Nyheter erfarer, var det oppført i Per Sandbergs kalender i Nærings- og fiskeridepartementet at han skulle være i Tyrkia. Heller ikke Utenriksdepartementet hadde noen informasjon om det uventede Iran-oppholdet, og norske diplomater hadde fått en direkte avkreftelse på at en slik reise var planlagt. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.