Hijabavklaring på sørvestlandet, Clintons lungebetennelse og andre nyheter du bør få med deg 12. september

Jæren tingrett slår fast at det ikke er lov å nekte kvinner med skaut service, slik frisør og tidligere SIAN-medlem Merete Hodne gjorde i fjor. Hodne varsler imidlertid at hun vil anke dommen. Ellers: Den norske sykehusstreiken, som startet da meklingen mellom Akademikerne helse og arbeidsgiverorganisasjonen Spekter brøt sammen onsdag, trappes opp. Fredag tas ytterligere 185 av Akedemikernes medlemmer ut i streik, noe som bringer antallet streikende opp i 498. De ansatt ved i alt 12 sykehus over hele landet. Konflikten dreier seg om hvorvidt vaktordningene for norske leger fortsatt skal være kollektive eller om den enkelte arbeidsgiver skal få mer styringsrett. I dag starter både Eid al-Adha, islams fremste hø...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.