Bare én krone mindre? Dette er de skjulte bombene i bompengeavtalen

Det er ikke noe å skamme seg over. Du er ikke den eneste som skjønner lite av hva regjeringens bompengeavtale egentlig betyr! Er du heldig, har du sluppet unna selve dokumentet. Der er formuleringene enda mer uforståelige enn Erna Solbergs ultimatum-tale på pressekonferansen fredag, der flere av landets politiske journalister falt av på halvveien, og begynte å småprate med hverandre, til kjefting fra regjeringens kommunikasjonsrådgivere. Vi har gnagd oss gjennom språktåka sammen med transportforskere og andre kilder. Først det overordnede: Én krone spart i bommen? Finner det ut senere! Samferdselsbudsjettet er på 75 milliarder i året, avtalen på drøye to […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.