Her er de 5 viktigste punktene i regjeringens rusreform

Små brosjyrer med informasjon om ulike rusmidler.
Helseminister Bent Høie (H) og Venstre-leder og kunnskapsminister Guri Melby la frem regjerings rusreform i dag. Fra straff til helsehjelp Kjøp og besittelse av narkotika til eget bruk forblir ulovlig, men skal ikke straffeforfølges. Politiet skal fortsatt avdekke narkotikabruk og besittelse, og politiet får adgang til visitering av personer. Narkotikainnførsel, -produksjon og salg skal fortsatt straffeforfølges på samme måte som i dag. Det samme gjelder oppbevaring over grenseverdiene for hva som er brukerdoser. Alt stoff blir beslaglagt, uavhengig av mengde. Kommunene pålegges å etablere en Rådgivende enhet for narkotikasaker. Folk som blir tatt med brukerdoser pålegges av politiet å møte hos […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.