Har avverget flere høyreekstreme terrorangrep og avslørt alvorlige drapstrusler – bare i løpet av august

To dager etter terrorforsøket mot al-Noor-moskéen i Bærum for halvannen uke siden, offentliggjorde Politiets sikkerhetstjeneste (PST) at trusselvurderingen for høyreekstrem terror i Norge var oppjustert i løpet av sommeren (torsdag ble det kjent at også svenske Säpo oppjusterer sin trusselvurdering for høyreekstrem terror). Norske politietater og regjeringen var kjent med innholdet i den nye trusselvurderingen allerede før det høyreekstreme massedrapet i Texas, der Patrick Crusius (22) tok livet av 22 mennesker med halvautomatisk skytevåpen ved et kjøpesenter i El Paso lørdag 3. august. I forkant av terrorangrepet hadde også FBI advart mot faren for flere angrep fra «hvite nasjonalister»: Drap […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.