Håp om snarlig normalisering i Danmark

HALVTOMT/HALVFULLT: Kall det kvalifisert optimisme: Danskenes folkehelseinstitutt, SSI, tror det bare er to måneder igjen av de inngripende koronatiltakene. – Så håper jeg smitten vil begynne å dabbe av og vi får vårt normale liv tilbake, sier fagdirektør Tyra Grove Krause i SSI til dansk TV 2. Resonnementet hennes er at vi etter omikron-bølgen står bedre stilt enn før varianten ble dominerende, fordi immuniteten i befolkningen har blitt styrket med en mye lavere andel alvorlige forløp. I USA uttalte presidentens rådgiver Anthony Fauci i nyttårshelga at USA trolig vil nå toppen av omikron-bølgen i slutten av januar. Han tar litt flere forbehold når det kommer til muligheten […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.