Var advokat for russisk oljeselskap – nå vil han hjelpe deg å redde planeten

Andreas Slettvoll, daglig leder og medstifter av Chooose.
«Velg en kaldere verden» står det i svarte bokstaver på babyrosa bakgrunn. Det er ikke Jonas Gahr Støres versjon av regjeringens politikk. Det er Andreas Slettvoll og hans kolleger i selskapet «Chooose» sitt svar på hvordan vi skal klare å dra oss ut av klimaendringsapatien (og ja, det skal være tre o-er). Nettsiden er renset for moralistiske pekefingre. Det er helt bevisst, en strategi selskapet kaller «klimapositivitet». Målet er å gjøre planet-redding kult og håndterbart for vanlige folk. Rosafargen er ikke bare valgt fordi den sprer glede, men også fordi fargen er apolitisk. Grønt var uaktuelt. — Det er ikke fordi vi er […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.