Full splittelse i FNB: 20 timer etter denne uttalelsen ble de ekskludert

Elisabeth Velle Andersen er mediekoordinator i FNB Oslo og 2. vara til bystyret. Hun ble i dag ekskludert av FNBs sentralorganisasjon, som hun mener mangler legitimitet.
«Saken har hele veien for FNB Oslo fremstått som et totalt ubegrunnet og udemokratisk inngrep og overgrep. En sak der FNB i Stavanger har duret frem som de selv har funnet for godt uten å bry seg om vedtekter, organisasjonsregler eller god folkeskikk». Slik omtaler Jan Eriksen, styreleder i lokallaget Folkeaksjonen nei til bompenger Oslo, prosessen bompengepartiets sentrale ledelse har kjørt mot dem. Det gjør han i en mail til Filter Nyheter denne uka. Bare timer etter at Filter forelegger anklagene til Frode Myrhol, politisk leder i FNB sentralt, kommer pressemeldingen: Jan Eriksen er ekskludert fra FNB.  Det er også Oslo-lagets […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.