Full splid i regjeringen etter HRS-kutt: Vil bli omgjort, sier Frp. Nei, sier Venstre

Har regjeringspartiene Frp, Høyre og Venstre blitt enige om å reversere kuttet i statstøtten til den anti-islamske stiftelsen Human Rights Service? Det indikerer Frp-leder og finansminister Siv Jensen i en Facebook-post tirsdag: Samtidig uttaler tidligere justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) til Filter Nyheter at det nå er hevet over tvil at støtten til HRS vil være på minst samme nivå til neste år - og kaller den nye enigheten «en korreksjon av feil» i det forslaget til statsbudsjett som er lagt frem. - Det ble en feil som ikke gjenspeiler viktige syn fra Frp sin side. Det var nok en dårlig vurdering av […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.