5. mai: Frankrike hadde koronasmitte allerede i desember, ifølge fransk lege

Frankrike hadde sitt første korona-tilfelle allerede i desember, ifølge legen Yves Cohen. Fram til nå har landets tre første korona-tilfeller blitt satt til 24. januar, en måned senere. En pasient som fikk diagnosen lungebetennelse i nærheten av Paris 27. desember, hadde faktisk coronavirus, sier legen til franske medier. En vattpinne-test som ble tatt på den tiden ble nylig testet for koronaviruset, og testen var positiv. Pasienten, en mann i 50-årene som nå er frisk, sier han ikke aner hvor smitten kom fra. Australias økonomi taper 4 milliarder australske dollar (omtrent 27 milliarder norske kroner) hver uke i den pågående stengningen av landet, ifølge landets finansdepartement. Landet har flatet […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.