Fox News beordres å legge alle kort på bordet i konspi-saken

DOMMEREN I SAKEN stemmeautomat-produsenten Dominion har anlagt mot Fox News pålegger tv-kanalen å gi motparten tilgang på alt nødvendig personell som kan kaste lys over hvordan feilinformasjon om presidentvalget i 2020 ble spredd. Trolig blir det også igangsatt en ekstern granskning av hvordan Fox håndterte dokumentasjon av styreformann Rupert Murdochs rolle i saken. 

Dominion anklager tv-kanalen for å ha spredd en konspirasjonsteori om at automatene var rigget i Joe Bidens favør som såvel ledelsen som talkshow-vertene visste var grunnløs. Rettssaken starter neste uke. The New York Times/ABC News

VLADIMIR PUTIN GODKJENTE personlig arrestasjonen av den amerikanske journalisten Evan Gershkovich i mars. Bloomberg

DEN ANTATTE WAGNER-avhopperen Andrej Medvedev skal ha identifisert leiesoldatene i videoen der en ukrainsk krigsfange synes å få hodet skåret av med kniv. Det hevder menneskerettsaktivisten Vladimir OsetsjkinNettavisen (NTB)

I EN NY VERSJON AV et søksmål mot den amerikanske storbanken JPMorgan Chase for å ha tilrettelagt for Jeffrey Epsteins seksualforbrytelser, hevdes det at banken ignorerte interne

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.