Forsvaret ut mot «oppspinn» om Nord Stream-sprengningen: – De norske flyene har aldri vært i området

Onsdag la den tidligere journalisten Seymour Hersh (85) ut en lang bloggartikkel som slår fast at det var USAs president Joe Biden som i fjor beordret Nord Stream-rørledningene sprengt, i en spektakulær operasjon som involverte CIA, den amerikanske marinen, flere andre etater og internasjonalt samarbeid. Ikke bare det: Norge, Forsvaret og Etterretningstjenesten var helt sentrale i operasjonen fra planleggingsfasen av, og norske soldater og fartøy var direkte involvert både da det ble utplassert bomber i Østersjøen og da de senere ble detonert – vel å merke om man skal tro Hersh. Artikkelen var en selvpublisering på tjenesten Substack og den […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.