Rapport: Forsvaret betalte 4142 kroner per hotellnatt i tre måneder for mystisk ansatt i Vietnam

Forsvaret har gjort en rekke skatteparadis-utbetalinger til Panama, Belize, Sveits og Dubai. Det er bare ett av funnene i Forsvarsdepartementets internrevisjonsrapport «Vurdering av misligholdsrisiko for utvalgte områder i Forsvaret» fra 1. desember 2014, som har vært unntatt offentligheten fram til i går. Her kan du lese hele den offentliggjorte delen av rapporten. (Sladdingen er gjort av Forsvarsdepartementet) Det var ABC Nyheter som i går først omtalte revisjonen og som i lang tid har jobbet med å få innsyn i dokumentene. Samlet fant departementenes revisorer 68 utbetalinger i ulike avdelinger - totalt over 200 millioner kroner - fra regnskapsåret 2013 som ble varslet videre som «røde flagg» i 18 […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.