Førstehjelp i abortdebatten: Vet du – egentlig – hva loven sier?

Erna Solberg og Kjell Ingolf Ropstad.
«Det blir en spennende vår», sa leder i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget og KrFs nestleder Olaug Bollestad da Stortinget skulle behandle en ny melding om hvordan norsk eggdonasjon, fosterdiagnostikk og surrogati skal reguleres i bioteknologiloven den 15. mai i år. Hun visste ikke da at det var høsten som skulle by på den virkelige rysaren i KrFs kamp for det ufødte liv. Onsdag ble debatten skrudd til ytterligere i Stortinget, med en flom av spørsmål fra opposisjonen til statsminister Erna Solberg. Nå er plutselig alle lommekjent med begreper som «paragraf 2c» og «tvillingabort». Eller? Her har du forklaringene på […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.