Hun grillet Zuckerberg i Kongressen: Derfor må Facebook svare om politikernes løgner

Kan en politiker opprette en annonse på Facebook, sende den ut til alle som har «likt» en politisk motstander og «informere» tilhengerne om at motstanderen har stemt for et politikk som strider totalt med det hen vanligvis står for? Kan en politiker skrive en post på Facebook der hen oppgir feil dato for et politisk valg, og sørge for at posten havner i feeden til alle som bor i et nabolag som er preget av lav inntekt? Dette er spørsmål som tilsvarer dem Mark Zuckerberg, Facebooks mektige sjef, ikke kunne svare entydig «nei» på da han ble grillet i den […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.