Forbereder riksrett mot Trump: Derfor ble akkurat DENNE skandalen for mye

Oj, det eskalerte raskt. I løpet av én uke har lekkasjer fra en interngranskning i USAs etterretningsapparat – som involverer Donald Trump, Ukrainas president og en mystisk varsler – gått fra å være «bare» enda et eksempel på Trumps maktmisbruk, til å bli en sak som faktisk kan ende med riksrett. Spørsmålet er om man kan bevise at Trump har lagt press på et annet land med hele USAs tyngde bare for å sverte en rival i amerikansk politikk. En kjapp forklaring først: Riksrett er i USA sikkerhetsventilen som gjør at lovgiverne i Kongressen kan avsette presidenten hvis de mener han har […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.