Filter lanserer studentabonnement

Er du student? Nå kan du få ekstra billig årsabonnement på Filter Nyheter!

Vi vil at unge, vitebegjærlige mennesker skal ha tilgang på flere daglige oppsummeringer av nasjonale og internasjonale nyheter, grundige explainere av aktuelle samfunnsforhold, unike gravesaker og avsløringer og aktuell, faktabasert dybdekunnskap om politisk ekstremisme, konspirasjonsteorier, desinformasjon, klimakrise og energipolitikk.

For 700 kroner i året får du tilgang til all Filters journalistikk pluss vårt forseggjorte nyhetsmagasin levert i postkassa 12 ganger i året.

Klikk på knappen under for å bli studentabonnent. Husk å sende kopi av studentbeviset til [email protected] etter at du har handlet!

Dette får du hvis du abonnerer på Filter Nyheter.

  • Vårt trykte nyhetsmagasin i posten hver måned. Det inneholder et utvalg av de beste sakene fra Filter Nyheters nettavis samt illustrasjoner av vår tegner.
  • Filter KAFFE – daglig nyhetsbrev levert på mail klokka 07 hver ukedagsmorgen, med en oppsummering av de viktigste nyhetene som har skjedd i løpet av natta, en kort oversikt over ventede hendelser den dagen, dagens beste lokalavis-forside og (ja da) en vits.
  • Filter ELENDIG FREDAG – ukentlig nyhetsoversikt og dybdeartikkel om klima og miljø. Kommer hver fredag formiddag.
  • Filter KALDDUSJ – ukentlig nyhetsoversikt og dybdeartikkel om energipolitikk og strømkrise i Norge og Europa. Kommer hver torsdag formiddag.
  • Filter KONSPI – en dybdeartikkel om aktuelle konspirasjonsteorier, desinformasjon og propaganda som preger nett-sfæren. Kommer cirka annenhver uke.
  • Filter X – en nyttig oppsummering av nyheter om politisk ekstremisme og hatkriminalitet. Kommer cirka annenhver uke.
  • Filter ANBEFALER – en artikkel med tips om de mest interessante bøkene, dokumentarene, tv-seriene og langlesningsartiklene redaksjonen har kommet over. Publiseres hver fjerde uke.