«Fiktiv jobb» kan felle Frankrikes presidentfavoritt og Erna Solberg sier Ap ikke er til å stole på (Nyhetsbrev)

(Foto: Remi Jouan / CC)
Dette er et nyhetsbrev du kan få rett i innboksen din ved å klikke her (gratis og reklamefritt)   Jonas Gahr Støre får kjeft av Thomas Piketty, Thorvald Stoltenberg kritiserer sanksjonene mot Russland, Frankrike forbyr gratis påfyll av brus i fedmebekjempelsen og Danmark utpeker «digital ambassadør» for å snakke med Google. Ikke glem å teste Filter Nyheters Trump-bot om du gikk glipp av den i går. Ellers:   ETTERFORSKES: François Fillon, den konservative favoritten i den franske presidentvalgkampen, er i alvorlig trøbbel i «Penelopegate»-skandalen. Mens Fillon var parlamentariker, skal han ha lønnet kona - svært sjenerøst - med 500 000 euro gjennom åtte år, mens […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.