«Fiktiv jobb» kan felle Frankrikes presidentfavoritt og Erna Solberg sier Ap ikke er til å stole på (Nyhetsbrev)

(Foto: Remi Jouan / CC)
  • Dette er et nyhetsbrev du kan få rett i innboksen din ved å klikke her (gratis og reklamefritt)
  Jonas Gahr Støre får kjeft av Thomas Piketty, Thorvald Stoltenberg kritiserer sanksjonene mot Russland, Frankrike forbyr gratis påfyll av brus i fedmebekjempelsen og Danmark utpeker «digital ambassadør» for å snakke med Google. Ikke glem å teste Filter Nyheters Trump-bot om du gikk glipp av den i går. Ellers:   ETTERFORSKES: François Fillon, den konservative favoritten i den franske presidentvalgkampen, er i alvorlig trøbbel i «Penelopegate»-skandalen. Mens Fillon var parlamentariker, skal han ha lønnet kona - svært sjenerøst - med 500 000 euro gjennom åtte år, mens det i beste fall er uklart hva hun faktisk har gjort av arbeid. Etter at presidenkandidaten forsøkte å avfeie anklagene som «sexisme», eskalerte krisen med nye vitnemål fra blant andre en assistent som på papiret skulle ha jobbet tett med Penelope Fillon, men som aldri så henne på jobb.  Den rettslige granskningen som nå er iverksatt vil trolig ligge som en sky over politikeren helt inn mot valget. Fillon har ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.