Fersk rapport: Derfor må du forberede deg på vindkraftkrig 2.0

Javel, enda en rapport fra noen eksperter fra energibransjen som har sett i spåkula. NEXT! Nei, vent litt - denne rapporten er ikke laget av et oljeselskap eller flyselskap, men DNV GL (Veritas), som driver med risiko og sikkerhet og har benene sine i BÅDE grønn og grå industri. Så kanskje det er verdt å få med seg hva konsulentene har å si? Vi har plukka ut de 5 viktigste meldingene i rapporten, og sjekka med et par andre forskere på feltet hvordan de tolker konklusjonene. 01 Dette går galt Kort fortalt. DNV påpeker, i likhet med de fleste andre […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.