Stort intervju: • «Feministene på venstresida» • Rasistiske Listhaug-fans • Human Rights Service

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) i Justis- og beredskapsdepartementet mandag denne uken.
For halvannen uke siden fikk hun ros for å ta et etterlengtet oppgjør med ekstremisme, trusler og hat i den offentlige debatten. I dette intervjuet med Filter Nyheter er innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) tilbake fra én ukes USA-ferie for å forklare... ... hva hun egentlig mener med begrepet «ytterliggående krefter» (der hun tar avstand fra både nynazister og radikale muslimer, men også feminister som «skjønnmaler» problemer i innvandrermiljøene) ... sitt syn på Human Rights Service og Hege Storhaugs mye omtalte «ta-bilde-av-en-muslim»-stunt for å dokumentere islam i Norge (der hun sier at det trengs bedre virkemidler enn bare bilder) […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.