Fant ulovlige skytevåpen hos nynazister tre uker før Kristiansand-marsjen

Den våpensiktede mannen i Kristiansand 29. juli. (Skjermdump: Fædrelandsvennen)
  To medlemmer i «Den nordiske motstandsbevegelsen» er siktet av politiet etter et stort våpenbeslag og funn av mindre mengder narkotika i samboerparets bolig i Østfold. Skytevåpnene ble avdekket 7. juli, tre uker før både mannen (31) og kvinnen (30) deltok i den mye omtalte nynazistmarsjen i Kristiansand. Der gikk 31-åringen mellom to fanebærere, mens kvinnen filmet demonstrasjonen med et videokamera. Begge regnes som viktige aktivister i den nazistiske organisasjonen, og har deltatt på marsjer i Sverige i uniform, samlinger i Norge, spredning av flyveblader og plakater, og møter forbeholdt betrodde medlemmer. Ransakingen i huset i Østfold skjedde etter at […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.