Fant mitraljøser, 1200 kilo ammunisjon, pistoler, bomber og nazieffekter hos mistenkt høyreekstremist (53)

Verken 53-åringen eller hans kone har erkjent befatning med våpnene som ble funnet på parets felles adresse i Østerrike.
Antiterrorpolitiet i Østerrike gjorde i slutten av oktober et større beslag av våpen, ammunisjon og eksplosiver under en husransakelse hjemme hos en mann og hans kone (begge 53) i Baden-distriktet like utenfor Wien. Mannen har over tid markert seg i høyreekstreme fora på nettet, ifølge politiet, som 9. november friga bilder av det omfattende beslaget: I tillegg til en byste av nazistgeneralen Erwin Rommel, en utgave av Adolf Hitlers «Mein kampf», en stålhjelm med hakekors og annen nazi-memorabilia, kom politiet over to mitraljøser, seks maskinpistoler og minst én automatrifle. De avdekket også flere våpen med pumpemekanismer eller lyddempere, totalt 17 […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.