Evakueringen har startet i Aleppo og Listhaug får kjeft for ny Facebook-innsamling (Nyhetsbrev)

Statoil trekker seg helt ut av oljesand i Canada med milliardtap, Norges bank holder styringsrenta uendret på 0,5 prosent, hackere fikk passordene til en milliard Yahoo-brukere, og SV mener partiet er i posisjon til å stille krav til Ap før regjeringsmakt. Ellers:   Håp om å berge sivile Klokka 11 ser evakueringen omsider ut til å ha startet i Øst-Aleppo (livedekning hos BBC her), på tross av meldinger om snikskytter-ild mot ambulanser i morges. Røde kors/Røde halvmåne er nå tilstede, og Russland ga i morges klarsignal for FNs tilstedeværelse. Samtidig skal Putin personlig ha garantert for sikkerheten til opprørere som overgir seg […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.