EU-minister frykter hard brexit for Norge

EU-minister Marit Berger Røsland (H) frykter det blir en hard brexit for Norge hvis ikke EØS-landene inkluderes i de avtalene EU måtte inngå med Storbritannia før skilsmissen iverksettes. «Vi risikerer en fragmentert løsning for det indre marked, og det er selvsagt et stort problem for Norge», sa Røsland på et besøk i Dublin i går, ifølge Irish Times. Dette er et utdrag fra Filter Nyheters daglige nyhetsbrev. Meld deg på her for å få det rett i innboksen. Hun ville ikke konkretisere nærmere hva Norge ønsker seg i skilsmisseoppgjøret, men frykter en situasjon der Storbritannia går inn for overgangsløsninger med EU-landene, men […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.