Erna disser Storbritannias forhandlingsevne og Trump tror mer på Wikileaks-Assange enn CIA (nyhetsbrev)

Meld deg på nyhetsbrevet fra Filter Nyheter her, så får du denne oppdateringen rett i innboksen tidligere på dagen Akkurat nå pågår en senathøring i Washington om cybertrusselen fra Russland (og andre land). USA er nå i den spesielle posisjonen at den påtroppende presidenten offentlig undergraver sine egne etterretningstjenesters rapporter om russisk hacking under valgkampen, parallelt med at han fester lit til Julian Assange i Wikileaks - en mann som speaker Paul Ryan (R) i går kalte en håndlanger for Russland og som Trump selv antydet dødsstraff for i 2010. Den unike, åpne feiden mellom innflytteren i Det hvite hus (om, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.