Er egentlig Trumps fredsplan så ille?

«Jeg ble ikke valgt for å drive med småtterier, eller vike unna de store problemene». Med denne påminnelsen presenterte USAs president Donald Trump i går sin plan for å løse konflikten mellom Israel og Palestina – et 181 sider langt dokument titulert «Peace to Prosperity: A Vision to Improve the Lives of the Palestinian and Israeli People». Ved hans side i Det hvite hus sto den israelske statsministeren, Benjamin Netanyahu, mens representanter for den andre siden av konflikten glimret med sitt fravær. Palestinerne har heller ikke fått være med på å utarbeide planen. Umiddelbart etter at nyheten ble kjent i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.