Enorm covid-bølge ventes i Kina

VENTER ENORM SMITTEBØLGE I JULA: Halvparten av Shanghais 25 millioner innbyggere vil bli covid-smittet innen uka er over, og sykehus ber de ansatte forberede seg på en tøff kamp mot sykdommen i dagene som kommer. «Denne julaftenen, nyttårsaftenen og månenyttåret er dømt til å bli utrygg. I denne tragiske kampen vil hele Stor-Shanghai gå under, og hele staben ved sykehuset vil bli smittet. Vi vil smitte hele familien! Alle pasientene! Vi har ikke noe valg, og vi kan ikke slippe unna», skriver det private Deji-sykehuset til sine 400 ansatte, ifølge Reuters

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.