Enda et nytt parti! 5 ting du må vite om Sentrum

Tirsdag ble det kjent at et nytt parti er iferd med å se dagens lys i norsk partiflora: «Sentrum». Det er tidligere Oslo-byråd for Ap, Geir Lippestad, som blir frontfigur for det nye partiet som til nå i stor grad består av frustrerte, røde eks-KrF-ere. Partilogoen er en sommerfugl. 1) Hva står de for? «Sentrum» ser ut til å springe ut fra KrF (selv om Lippestad bestrider det), men foreløpig ser det ikke ut til at partiet vektlegger kristendommen særlig sterkt. Da Lippestad ble bedt om å forklare partiets profil, svarte han med å trekke frem FNs bærekraftsmål, spesielt å bekjempe økonomisk […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.