– Ekstremt og totalitært å be om forbud mot Muhammed-karikaturer

Sumaya Jirde Ali.
I Klassekampen torsdag gikk den muslimske aktivisten Qasim Ali ut og ba om forbud mot karikaturer av profeten Muhammed. Norsk-pakistaneren mener det vil «bidra til å skape ro, hindre radikalisering og øke anstendigheten i den norske debatten» hvis det blir straffbart i Norge og andre vestlige land med slike satiretegninger. – Karikaturtegninger er et verktøy for dem som ønsker å mobilisere til økt konflikt mellom Europa og den islamske verden. Ved å begrense adgangen til å publisere slike tegninger, begrenser man samtidig ekstremister på begge sider, mener  Qasim Ali. Avisa skriver at han setter sin lit til Kristelig folkeparti, som var […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.